Viessmann hűtéstechnikai megoldások

A TIBA Kft. a Viessmann hűtéstechnikai megoldások hivatalos magyarországi képviselete.

A Viessmann Csoport az innovatív hűtési megoldások egyik vezető gyártója Európában. A termékportfólióba központi hűtéssel rendelkező hűtő- és mélyhűtőpultok, továbbá csatlakoztatásra készen szállított kivitelek, párologtatók, kombinált berendezések, hűtőcellák, hűtő- és mélyhűtőberendezések, valamint tartozékok, emellett a szereléssel és a karbantartással kapcsolatos szolgáltatások tartoznak. A termékek és szolgáltatások széles körű választéka rendkívül hatékony hűtési megoldásokat és kiterjedt partnerhálózatot foglal magába.

Az ügyfelek számára központi kapcsolattartó áll rendelkezésre az értékesítés, a marketing és a szolgáltatások témakörében. A németországi (korábban Viessmann Hűtéstechnika, a hűtőterek európai piacvezetője) és a finnországi (Norpe, a hűtési megoldások skandináv piacvezetője) gyártási hely kiváló minőségű, hőmérséklet-vezérlésű hűtőtereket és hűtőpultokat állít elő, valamint nagy szaktudást biztosít az ipari hűtés területén. A két vállalat hosszú évek alatt összegyűjtött tapasztalatainak összekapcsolása azt az előnyt nyújtja az ügyfeleknek, hogy átfogó hűtési megoldásokat kapnak egyetlen szállítótól.

A Viessmann intelligens, az élelmiszerek új értékesítési lehetőségeit biztosító megoldásokat kínál a kereskedelem számára. A siker tényezői közé az életciklusköltségek csökkentése, a kellemes vásárlási élmény és az ügyfelek egyedi koncepciójához való igazodás tartoznak.
Alacsony életciklusköltségek

A Viessmann átfogóan végigkíséri termékei életciklusát a gyártástól a napi üzemeltetésen, a szerviz- és karbantartási munkákon keresztül egészen az újrahasznosításig és a hulladékként történő kezelésig. Az ügyfelek alacsony életciklusköltségekkel járó megoldásokat kapnak, amelyek hasznára válnak a következő generációknak is.
Kellemes instore-élmény

Az ügyfelek üzleti igényeinek megértése/figyelembe vétele, valamint a széles körű piaci ismeretek lehetővé teszik, hogy segítsünk a kereskedőknek a kellemes vásárlási élmény létrehozásában. A Viessmann hűtőpult ideális az élelmiszer vonzó kihelyezésére és így a forgalom növelésére. Ügyfeleinkkel együtt olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyeket kereskedők és fogyasztók egyaránt használhatnak.
Egyedülálló kereskedelmi koncepciók

A Viessmann hűtési megoldásai rugalmasak és képesek igazodni bármilyen üzleti/vállalkozói igényhez. Az egyedülálló kereskedelmi koncepciók és az új értékesítési lehetőségek megvalósítása érdekében valamennyi termék hozzáigazítható ügyfeleink egyedi igényeihez.

Hűtéstechnikai megoldások ipari és kereskedelmi alkalmazásokhoz

Hűtőpultok
Hűtő- és mélyhűtőcellák
Hűtőberendezések
Polcrendszerek és tartozékok

További részletek a Viessmann oldalán

CsatolmányMéret
Viessmann hűtőkamrák4.73 MB