Viessmann hűtéstechnikai megoldások

A TIBA Kft. a Viessmann hűtéstechnika hivatalos magyarországi képviselete

A Viessmann Csoport az innovatív hűtési megoldások egyik vezető gyártója Európában. A termékportfólióba központi hűtéssel rendelkező hűtő- és mélyhűtőpultok, továbbá csatlakoztatásra készen szállított kivitelek, párologtatók, kombinált berendezések, hűtőcellák, hűtő- és mélyhűtőberendezések, valamint tartozékok, emellett a szereléssel és a karbantartással kapcsolatos szolgáltatások tartoznak. A termékek és szolgáltatások széles körű választéka rendkívül hatékony hűtési megoldásokat és kiterjedt partnerhálózatot foglal magába.

A Viessmann intelligens, az élelmiszerek új értékesítési lehetőségeit biztosító megoldásokat kínál a kereskedelem számára. A siker tényezői közé az életciklusköltségek csökkentése, a kellemes vásárlási élmény és az ügyfelek egyedi koncepciójához való igazodás tartoznak.

A Viessmann átfogóan végigkíséri termékei életciklusát a gyártástól a napi üzemeltetésen, a szerviz- és karbantartási munkákon keresztül egészen az újrahasznosításig és a hulladékként történő kezelésig. Az ügyfelek alacsony életciklusköltségekkel járó megoldásokat kapnak, amelyek hasznára válnak a következő generációknak is.


Hűtéstechnikai megoldások ipari és kereskedelmi alkalmazásokhoz >>



További részletek a Viessmann oldalán