Metszetfedő automata Medite Twister

Nagy teljesítményű fedőautomata

A modern Twister® automatikus fóliás fedő nagy teljesítményt és megbízható fedőréteget kínál kiváló optikai minőséggel. Óránként akár 1200 tárgylemez is feldolgozható. Különösen jól működik a szkennerrel digitalizált tárgylemezek esetében. A Twister® gyors és könnyen használható. Nagy, átlátszó előlappal rendelkezik a szennyeződés elleni védelem érdekében, amely jó tájékozódást biztosít a folyamat állapotáról és a fennmaradó kapacitásról (lemezek, xilol, fedőfólia). Az elülső kivágások lehetővé teszik a kellékanyagok és az új kosarak gyors cseréjét anélkül, hogy megszakítanák a fedési folyamatot.

A tökéletes eredmény elérése érdekében a MEDITE a hozzáillő Twister® Coverfilm használatát javasolja. Ez a fedőfólia Németországban készült, kifejezetten a Twister® Coverslipperrel való használatra. Gyorsan hatékony tapadási szilárdságának köszönhetően hosszú távú stabilitást biztosít.
 

A tárgylemezek fedése körülbelül 3 másodperces sebességgel történik. Minden tárgylemezt automatikusan kivesz az indítókosárból, gondosan lefedi, majd a második kosárba helyezi a kész tárgylemez közé. Ha a kosár megtelik, fedett tárgylemezekkel, akkor az automatikusan a kezelési terület alatti kimeneti tartományba kerül. A startkosár is automatikusan a kimeneti mezőbe kerül, amint kiürül. A kimeneti területen egy gyűjtőpalack is található, amely felfogja a felesleges xilolt a fedési folyamat során. A Twister® egy intuitív, könnyen olvasható menün keresztül vezérelhető. Különféle paraméterek, pl. A fedőfólia vágási hossza egyénileg állítható. A szükséges xilol mennyisége egyedileg szabályozható (még a fedés során is). A készülék közepén, tetején található élénk színes érintőkijelző könnyen elérhető és bármikor kezelhető. Érintésérzékeny üveg védi és xilolálló.
 

A szabványos modell 30 tárgylemez befogadóképességű kosarakkal működik. Egy másik modell is elérhető, amely 20 tárgylemez kapacitású kosarakkal használható. A MEDITE kosarak közvetlenül a Twister®-rel használhatók. Igény szerint más gyártmányú kosarakhoz adapterek is elérhetők. A Twister® csatlakoztatható külső szellőzőrendszerhez a laboratóriumban, vagy használható a beépített szénszűrővel.

 

Technikai adatok:
- 30-as vagy 20-as kosárral működtethető
- kb. 3 másodperc/tárgylemez fedési idő
- 500ml-es xiloltartály
- 24mm széles, 70 m hosszú fedőfólia tekercs
- 45-60mm között állítható fedési hossz
- 100 ml-es hulladékgyűjtő
- készülék mérete: 730x310x545 mm

 

 

Catalog number:
03-5000-01 - 30-as kosaras verzió
03-5010-00 - 20-as kosaras verzió

Are you interested in this product?

Contact Us!

Tel: +36-96-529-829
Mobil: +36-20-971-6677
E-mail: info@tibakft.hu
Opening Hours: H-P 7:00-15:00