Hűtéstechnológia

Kompromisszumok nélküli termékek az intelligens hűtési megoldásokért

A hőmérséklet szabályzása szükséges ahhoz, hogy hosszabb ideig tárolhassuk a megfelelő hőmérsékleten az élelmiszereket és romlandó árukat és megőrizhessük az ízanyagokat és minőségüket a tárolás időtartama alatt. Továbbá, hogy megvédjük őket a veszélyes mikroorganizmusoktól és egyéb veszélyektől, melyek az áruk romlását okozhatják.

A meleg hideggé alakítása speciális berendezések segítségével a hűtési technológiai ágazat része. A hűtési berendezések feladata a hőmérséklet csökkentése a környezeti hőmérséklet alá egy meghatározott térben pl. hőelvonással a hűtendő térben és ennek máshová juttatásával. A hűtési folyamat egy folytonos művelet a hőmérséklet kívánt szinten tartására.

Hűtőberendezések hűtőkamra formájában és a csatlakozó rendszerösszetevők fejlesztése, gyártása és eladása a Viessmann Kaltetechnik AG fő feladata Hof-ban. A Viessmann hűtőtechnológiai termékek fejlett és magas minőségű megoldásokat nyújtanak majdnem minden ipari területen az élelmiszeripartól a vendéglátáson át repülőgépes és hajó fuvarozáson keresztül az orvosi és gyógyszeriparig.