Hűtőkamrák

Viessmann hűtő és mélyhűtő kamrák - rendkívül strapabíró és higiénikus!

A Viessmann hűtőkamrái és mélyhűtő tárolói széleskörűen alkalmazhatók úgy az iparban mint a kereskedelemben. Ezek a területek lehetnek: vendéglátóipar, élelmiszerek előállítása és forgalmazása, szupermarketek, üzemanyagtöltő állomások, idegenforgalom, szállítás, ipar, kórházak és vérbankok.

Az ipar és kereskedelem magas elvárásainak megfelelően, a Viessmann hűtőkamrái és mélyhűtő-tárolói főként átlagon felüli kivitelükkel és higiéniai jellemzőikkel nyűgöznek le. A kiváló minőségű rozsdamentes acél és a speciálisan szilárd konstrukciójú összeillesztő-csapos rendszer használata a Viessmann poliészter bevonattal kombinálva garantálja a megbízható rozsdaállóságot és a maradandó védelmet a hőveszteséggel szemben. A Viessmann rozsdamentes acél padlólapjának többirányú dombornyomása csúszásmentes, ráadásul rendkívül tartós. A különleges szigetelési technológiák és a hézagmentes átlapolt végek megbízhatóan küszöbölik ki a nedvesség bejutását. A teljesen higiénikus, rozsdamentes acél, körben íves padló és falelem csatlakozásnak köszönhetően a baktériumok megtelepedésének lehetősége majdnem teljesen kizárt. A Viessmann pontos moduláris konstrukciója a CFC-mentes gyártással optimális szigetelést és alacsony energiafogyasztást biztosít- egy előnyös kényelmet, amit paneljeink egyszerű és biztonságos összeszerelése nyújt.

Legyen szó akár a kis méretű Tecto Standard vagy a Tecto Special verziójú hűtőkamráról és mélyhűtő-tárolóról, akár egyedi, speciális hűtőkamráról a nemzetközi szállítási vagy NATO előírásoknak megfelelően: a Viessmann segítségével Ön is megismerkedhet a technológiai csúcsminőség megbízható dimenziójával.